BENVINGUTS AL BLOG "CENTELLES",

BENVINGUTS AL BLOG CENTELLES

En aquest "blog" hi podeu trobar:

a) Un apartat de petites biografies d'alguns personatges, fills de Centelles, que han destacat en la seva trajectòria personal i han portat el nom de Centelles dintre i fora del nostre país.
Val a dir que ni l'alcalde Miquel Arisa ni cap regidor de cultura ni e
ls altres regidors no han demostrat cap interès per reconèixer aquestes persones, però si que estan sempre disposats a concedir honors i premis als seus amics.
(En aquest aspecte va fer un petit paper el regidor Joan Soler Mata, que a més de no fer res per afavorir la cultura, va anul.lar el Centre d'Estudis Centellencs, el qual feia uns dos anys que funcionava).



b) Hi trobareu indrets, que mereixen ser visitats. També aquells indrets històricsi que han tingut rellavància per Centelles i que aquest govern socialista ha ignorat i no tan sols ignorant-los sino que amb la intenció que es perdin, els ha deixat sense cap mena de neteja ni rehabilitació. Actualment presenten un estat llàstimos de deixadesa. Val ha dir que el poble ha reclamat a l'alcalde Miquel Arisa la seva reconstrucció i manteniment, pel que suposa salvaguardar la memòria històrica d'un poble, aquest alcalde n'ha fet cas omís.



c) També podreu trobar una part crítica, que preté informar del procés que segueix Centelles en els últims anys denunciant aquelles coses que es fan i son negatives pel poble i també elsw nyaps que s'estan fetn continuament. Tot i que aquest "blog" no té cap ideologia política, si que és sensible a tot el que perjudica el poble. Aquest blog es sent responsable de la manca d'informació a causa de la censura dels mitjans de comunicació locals i comarcals i, també, per la total manca de participació ciutadana i manca de transparència en les decissions de l'ajuntament.



d) Sobretot estem molt preocupats per totes les requalificacions de terreny que s'estan fent, i s'han fet fa 16 anys de govern socialista, amb el responsable com alcalde de Miquel Arisa. Tots sabem que qualsevol requalificació de terreny comporta una gran sospita, perquè cal demanar-se, què hi ha a canvi de cada requalificació?
També ens dol la manca de suport i iniciativa per ajudar a les entitats del poble, no tan sols no fan res per fer resorgir les entitats que tenen problemes, si no que sovint l'ajuntament organitza activitats que fan la competència a les entitats, i se n'apropia el protagonisme.
És notori la manca d'iniciativa i imaginació que tot l'equip, alcalde i regiros tenen per recuperar festes tradicionals del poble i potenciar les activitats de les entitats.



(Demanem disculpes si algú es pot sentir ferit, ja que degut als anys que fa del mateix govern actual es donen casos de suspita de il.legalitat, i que algú s'hi pot trobar immers).




dimecres, 8 de desembre del 2010

MOBILIARI URBÀ, BARANES

Estem, també davant d'una gran varietat de baranes per tot el poble.

Com sempre, l'alcalde dicideix, sembla, la que li agrada més, o........?







Barana carrer del Serrat.






Barana carrer Mundé.






Barana carrer






Barana carrer Sant Jaume - Rodolf Batlle.







Barana carrer Diagonal.

CARRER DEL SERRAT O ESCALES DEL SERRAT


Aquest carrer d'escales, és un dels més antics del poble.

El paviment està molt i molt malmès i fa de mal caminar, però a l'alcalde Arisa en comptes de restaurar aquestes escales, davant la insistència dels veïns, per sortir del pas davant, ha fet una vorera de ciment i molt després, també amb insistència dels veïns va posar-hi una barana. No va ser capaç ni de rejuntar les pedres antigues dels graons antics, només algunes pedres perquè hi havia forats entre elles i hi sortien rates.

Tothom està d'acord que aquest carrer d'escales s'hauria de fer-se nou, respectant l'estil del carrer i aprofitant les pedres centenàries que hi ha i que estan en bon estat. Però, senyors, l'alcalde i el seu equip no ho volen i pensen "qui dia passa any empeny", ara quan vindran les eleccions, llavors prometrà molt i molt. La pena és que moltes persones de bona fe o no se sap què, es creuen les seves mentides, i el vote.!!!.

Ens trobem davant d'un altre nyap que sembla fet per un enemic de Centelles.

MOBILIBARI URBÀ BANCS

L'ajuntament de Centelles, cada vegada que ha de posar bancs, tria models diferents, igual que tots els altres elements urbans, és un mostrari. Posem uns exemples:







Com es pot observar, sovint estan deteriorats i sensa cap mena de manteniment.

MÚLTIPLE VARIETAT DE PALS A LES VORERES DELS CARRERS DE CENTELLES

Dintre el mobiliari urbà de Centelles, es pot veure una gran varietat de pals, o sigui que no se segueix cap criteri, tot i que el "Pla de Protecció del casc antic" ho estableix. No sabem si l'alcalde Arisa i els seus és que no ho entenen o no ho volen entendre, ja que prenen aquestes decisions només continuen destrossant la imatge de Centelles. A continuació exposem unes algunes fotos de pals que que demostren el que diem, no hi son pas tots.

Pals a la zona del Bon Preu i Ronda Tàpies.

A la fotografia de sota hi ha pals que entorpeixen la bona circulació de la via pública, sovint a costa de carregar-se
carrosseries de cotxes, però l'ajuntament els torna a plantar. L'alcalde Arisa i els seus no entenen que hi fan nosa per poder circular amb fluïdesa?.




Pals a la zona del Passeig, carrer Collsuspina i carrer Jesús.

Pals al Passeig, en un pas de vianants, que també estrenyen la via pública.


Pals al carrer Riu Mundé. Un model de pals que la gent del poble en diuen "pals gillotina", o "pals sabre" per l'acabament forma afilasda que tenen.






El mateix model de pals són als carrers Peñaplata i Anselm Calvé. Però aquí descobrim una altre absurditat. Molts pals estan posats davant de papereres, o arbres o llums. De 83 pals que hi ha 31 estan, tal com diem, davant un arbre, una paperera o un llum.

Si hi ha una paperera, o un arbre o una farola els cotxes no hi podran pas pujar, doncs què hi fan?,





Com es pot veure, només amb aquests exemples hi ha set models de pals. I també veiem que molts estan mal posats, o són inútils. Aquests pals han comportat una despesa tan comprar-los com col.locar-los.