BENVINGUTS AL BLOG "CENTELLES",

BENVINGUTS AL BLOG CENTELLES

En aquest "blog" hi podeu trobar:

a) Un apartat de petites biografies d'alguns personatges, fills de Centelles, que han destacat en la seva trajectòria personal i han portat el nom de Centelles dintre i fora del nostre país.
Val a dir que ni l'alcalde Miquel Arisa ni cap regidor de cultura ni e
ls altres regidors no han demostrat cap interès per reconèixer aquestes persones, però si que estan sempre disposats a concedir honors i premis als seus amics.
(En aquest aspecte va fer un petit paper el regidor Joan Soler Mata, que a més de no fer res per afavorir la cultura, va anul.lar el Centre d'Estudis Centellencs, el qual feia uns dos anys que funcionava).



b) Hi trobareu indrets, que mereixen ser visitats. També aquells indrets històricsi que han tingut rellavància per Centelles i que aquest govern socialista ha ignorat i no tan sols ignorant-los sino que amb la intenció que es perdin, els ha deixat sense cap mena de neteja ni rehabilitació. Actualment presenten un estat llàstimos de deixadesa. Val ha dir que el poble ha reclamat a l'alcalde Miquel Arisa la seva reconstrucció i manteniment, pel que suposa salvaguardar la memòria històrica d'un poble, aquest alcalde n'ha fet cas omís.



c) També podreu trobar una part crítica, que preté informar del procés que segueix Centelles en els últims anys denunciant aquelles coses que es fan i son negatives pel poble i també elsw nyaps que s'estan fetn continuament. Tot i que aquest "blog" no té cap ideologia política, si que és sensible a tot el que perjudica el poble. Aquest blog es sent responsable de la manca d'informació a causa de la censura dels mitjans de comunicació locals i comarcals i, també, per la total manca de participació ciutadana i manca de transparència en les decissions de l'ajuntament.



d) Sobretot estem molt preocupats per totes les requalificacions de terreny que s'estan fent, i s'han fet fa 16 anys de govern socialista, amb el responsable com alcalde de Miquel Arisa. Tots sabem que qualsevol requalificació de terreny comporta una gran sospita, perquè cal demanar-se, què hi ha a canvi de cada requalificació?
També ens dol la manca de suport i iniciativa per ajudar a les entitats del poble, no tan sols no fan res per fer resorgir les entitats que tenen problemes, si no que sovint l'ajuntament organitza activitats que fan la competència a les entitats, i se n'apropia el protagonisme.
És notori la manca d'iniciativa i imaginació que tot l'equip, alcalde i regiros tenen per recuperar festes tradicionals del poble i potenciar les activitats de les entitats.



(Demanem disculpes si algú es pot sentir ferit, ja que degut als anys que fa del mateix govern actual es donen casos de suspita de il.legalitat, i que algú s'hi pot trobar immers).




dimarts, 8 de febrer del 2011

SAFAREIG ANTIC DEL SERRAT

Al Serrat s'hi troba el safareig antic, on encara no fa pas més de 25 any,s alguns veïns hi rentaven la roba.
Aquest safareig és l'únic que queda al poble que ens parla de la nostra història.

Com es pot comprovar, si es va pels pobles del país, a tots els pobles que tenien safareigs antics, els han rehabilitat i són com un monument a la memòria històrica del poble.
Centellencs i veïns del barri del safareig han demanat, reiteradament fa més de 12 anys a l'alcalde Miquel Arisa que el rahabilités, i aquest ha fet cas omís d'aquesta sol.licitud. Té el safareig totalment abandonat, i no li dona la gana de fer-hi res.
Amb aquesta actitud, l'alcalde
Arisa està esborrant la memòria històrica de Centelles, el que fa que Centelles ha anat perdent la seva personalitat i s'ha convertit en un barri sense cap mena de personalitat.














Safareig actualment ................................................................................ Fotografia antiga

Sembla mentida que sigui tan poc sensible per lescoses històriques. Dona la impressió que no s'estima res del poble. Creiem que està incapacitat per comprendre el que representa la memòria històrica d'un poble.

La gent té raó quan diu que les majories polítiques perjudiquen un poble.


La majoria que té a l'ajuntament, només la fa servirr per destrossar el poble.

1 comentari:

  1. Aquest alcalde Arisa, cada dia està més autoritari, té cales pel que vol i no pel que necessita el poble. Quin inútil!!!

    ResponElimina